Αρχική Σελίδα

Yee Kiu International Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Yee Kiu International Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έφηυρα και καταχώρησα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα νέο προϊόν. Μέσω Διαδικτύου βρήκα Yee Kiu, ένας επαγγελματικός προμηθευτής PPE από το Χονγκ Κονγκ. Μετά από τη συζήτηση σχετικά με το υλικό και μετά από διάφορους κύκλους των δειγμάτων που κάνουν, τα προϊόντα μου τώρα έχουν προωθηθεί επιτυχώς στην αγορά! Εκτιμώ πραγματικά τη μεγάλες υποστήριξη και την υπηρεσία από Yee Kiu!

—— Jessica από το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Yee Kiu είναι πολύ αξιόπιστος προμηθευτής cOem στην Κίνα για τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό ασφάλειας. Προσφέρουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα με την ανταγωνιστική τιμολόγηση, και καταλαβαίνουν πλήρως τις ασφάλειες προτύπου από τις διαφορετικές χώρες. Έτσι συστήνεται ιδιαίτερα…

—— Kevin από την Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το Yee Kiu διεθνές εξετάζει ότι η ποιότητα είναι η Νο 1 προτεραιότητα για οποιαδήποτε επιχείρηση.  Θα ακολουθήσουμε τα βήματα όπως κατωτέρω για την εξασφάλιση ποιότητας:

 

1. Καταλάβετε το βασικό αίτημα από τον πελάτη για τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και άλλες απαιτήσεις.

 

2. Παράγετε το αρχικό δείγμα, και πάρτε το δείγμα εγκεκριμένο από τον πελάτη.  Η σύμβαση θα υπογραφεί, και η μαζική παραγωγή θα τακτοποιηθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο αρχικό δείγμα.

 

3. Αφότου παραλαμβάνεται η κατάθεση του PO, και μετά από την πρώτη ύλη όλες παραδίδεται στο εργοστάσιο, το δείγμα προπαραγωγής θα γίνει και θα σταλεί στον πελάτη πάλι κατόπην του αιτήματος του πελάτη.  Αφότου εγκρίνεται το δείγμα προπαραγωγής, η μαζική παραγωγή θα αρχίσει σύμφωνα με το δείγμα προπαραγωγής.  

 

4. Η ευθύγραμμη επιθεώρηση και η τελική επιθεώρηση θα γίνουν από QC μας.  Τα αγαθά θα επιλεχτούν τυχαία και θα ελεγχθούν.  Τα πρότυπα επιθεώρησης που χρησιμοποιούμε θα είναι AQL 1,5, 2,5, 4,0 για κρίσιμη ατέλεια, σημαντική ατέλεια, και τη δευτερεύουσα ατέλεια.

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Yee Kiu International Ltd. Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας
Yee Kiu International Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sandy Chen

Τηλ.:: +852-39145097

Φαξ: 852--34650761

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)